Chord ShawlineX ARAY 2RCA - 2RCA - 0.5 m
  • Doprava zdarma

Chord ShawlineX ARAY 2RCA - 2RCA - 0.5 m

Výrobce: Chord Company

Chord ShawlineX ARAY jsou ručně vyráběny s přesností ve Velké Británii. Obsahuje nejnovější XLPE izolované, postříbřené vodiče a kompozitní stínění. Je vybaven konektory Chord VEE 3 ChorAlloy™ - pokovenými RCA konektory.

Délka kabelu
Skladem
5 990 Kč
251,09 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

ShawlineX ARAY analogové RCA

Naše unikátní kabely technologie ARAY jsou ručně vyráběny s přesností ve Velké Británii. ShawlineX RCA obsahuje nejnovější XLPE izolované, postříbřené vodiče s kompozitním stíněním. Kabely ShawlineX RCA jsou standardně připraveny pro propojení s gramofonem.

Kabel je vybaven pokovenými RCA konektory Chord VEE 3 ChorAlloy™  a je k dispozici ve standardních délkách 0,5 až 3 m s možností objednat vlastní délky a koncovky,
Řada Chord Company Shawline zaujme rafinovaností a sofistikovaností konstrukce kabelu. Spolu s nejnovějším XLPE izolovaným reproduktorovým kabelem se otevírá široká škála možností připojení analogových a digitálních připojení. Řada se nyní může pochlubit vyhrazeným kabelem pro přenosné rameno, HDMI AOC, kabelem reproduktoru a aktualizovaným napájecím kabelem s více možnostmi konektorů. Naše jedinečná geometrie ARAY se používá všude, kde je to možné, spolu se stále složitějšími vrstvami stínění.



 

Technické parametry

Vodič Pevný - postříbřená měď s dlouhými zrny (LGC)
Geometrie ARAY
Systém odstranění šumu Kompozitní
Napojení konektorů Lisované Chord VEE 3 ChorAlloy™ pokovenými RCA konektory

Máte dotazy? Napište nám ...