Chord Shawline Digital 1 RCA - 1 RCA - 0,5 m
  • Doprava zdarma

Chord Shawline Digital 1 RCA - 1 RCA - 0,5 m

Chord Shawline Digital používá konfiguraci vodičů ARAY, která jej odlišuje od většiny ostatních digitálních kabelů. Používá identické vodiče pro signál a zpětný signál a je zde také vodič ARAY. Shawline Digital používá postříbřené PTFE izolované vodiče, které jsou stíněny dvouvrstvým opletením s vysokou hustotou a fóliovým stíněním pro minimalizaci vysokofrekvenčního rušení.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
5 990 Kč
251,09 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Chord Clearway Digital

Digitální kabely nejsou všechny stejné a není třeba ani moc poslouchat, abyste to slyšeli. Detail je skvělý, ale je zbytečné poslouchat vše, co basa a bicí dělají, pokud to nedělají společně. Shawline Digital spojuje soudržnost a detaily.

Shawline Digital používá konfiguraci vodičů ARAY, která jej okamžitě velmi odlišuje od většiny ostatních digitálních kabelů. Jen pro začátek – a stejně jako naše ostatní digitální kabely používá identické vodiče pro signál a zpětný signál a je zde také vodič ARAY. Shawline Digital používá postříbřené PTFE izolované vodiče a jsou stíněny dvouvrstvým opletením s vysokou hustotou a fóliovým stíněním pro minimalizaci vysokofrekvenčního rušení. Design je ovlivněn špičkovými digitálními kabely, které jsme vyvinuli, zejména stupněm hudební koherence, kterou do systémů zakoupili. Shawline je k dispozici ve standardních délkách 0,5 m a 1 m. Vlastní délky jsou k dispozici na objednávku. Vybaven ChorAlloy™ pokovenými konektory Chord VEE 3 RCA a BNC.



 

Máte dotazy? Napište nám ...