Chord Leyline4X reproduktorový kabel

Chord Leyline4X reproduktorový kabel

Výrobce: Chord Company

Reproduktorový kabel Chord Leyline4X je sestaven ze 4 pocínovaných vodičů o průměru 1,31 mm. Použité dielektrikum XLPE (materiál Taylon® - fázově stabilního izolačního materiálu) přináší obrovské zlepšení oproti předchozímu PVC. Kabel je také dodáván v délkách podle potřeby nebo v krabici po 152 m.

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
350 Kč
14,67 €
Cena za metr (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Leyline4X reproduktorový kabel (4jádrový)

Leyline4X byl navržen tak, aby přinášel nejlepší výkon z dnešní stále sofistikovanější, ale cenově dostupné elektroniky a reproduktorů a poskytoval konzistentní a spolehlivé služby v prostředích, kde mohou být kabely neodnímatelné.

Naše nejnovější dielektrikum XLPE přináší obrovské zlepšení oproti předchozímu (a běžněji používanému) PVC. Tento krok následuje po úspěšném zavedení Taylon® jako fázově stabilního izolačního materiálu ve vlajkových lodích reproduktorových kabelů SarumT a ChordMusic a následném zavedení XLPE napříč našimi řadami reproduktorových kabelů.

Leyline4X staví na osvědčené platformě Leyline a přináší výhody technologie XLPE, čímž upevňuje svou pozici lídra na trhu v oblasti výkonu a hodnoty pro hi-fi, domácí kino a vlastní instalace.

Pro montážníky je kabel označen délkovými jednotkami a je dodáván ve snadno přístupné 152m vytahovací krabici, splňuje hodnoceníCPR EN50575 DCA-S2, D2, A1. Je také vybavena trhací šňůrkou, která usnadňuje svlékání vnější izolace.


Máte dotazy? Napište nám ...