Chord EpicX
  • Doprava zdarma

Chord EpicX

Výrobce: Chord Company

EpicX je založen na našem mnohokrát oceněném reproduktorovém kabelu Chord OdysseyX. Oba kabely používají 12 AWG bezkyslíkaté měděné záporné a kladné vodiče, o průměru 3,31 mm2 ,postříbřené a izolované XLPE před aplikací vnějšího PVC pláště.

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
2 290 Kč
95,99 €
Cena za metr (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Kabel reproduktoru EpicX

EpicX (předchozí Epic/Epic Twin) je součástí naší řady reproduktorových kabelů již mnoho let – je to stíněný kabel, který funguje prakticky s každým stylem reproduktorů. Od střední třídy až po špičkovou, EpicX přináší detaily, dynamiku a koherenci do každého reproduktoru  se kterým se používá. Z důvodu přenosu šíře basového pásma je zejména ideálním kabelovým řešením pro podlahové reproduktory.

EpicX je založen na našem mnohokrát oceněném reproduktorovém kabelu Chord OdysseyX. Oba kabely používají 12 AWG bezkyslíkaté měděné záporné a kladné vodiče, postříbřené a izolované XLPE před aplikací vnějšího PVC pláště. Klíčový rozdíl (a výkonnostní skok) je způsoben účinným vysokofrekvenčním kombinovaným štítem a průsvitným PVC pláštěm, který je nyní použit i u kabelu EpicX.

Ke kabelu EpicX můžete využít službu pro krimpování konektorů reproduktorů ChordOhmic. Služba je nyní dostupná u vybraných prodejců. Nechte si zástrčky namontovat v obchodě (podle našich továrních specifikací) na jakýkoli reproduktorový kabel z naší produkce.



 

Technické parametry

Konfigurace Twisted pair
Průřez 3,31  mm2
Materiál postříbřená čístá OFC měď
Izolace PVC/XLPE
AVG 12
Stínění Fólie s vysokou hustotou a 93% pokrytí kovovým opletem.
Průsvitný vnější plášť z PVC
Vnější průměr 11 mm

Máte dotazy? Napište nám ...