Chord EpicX / ChordOhmic - 2 x 2 m
  • Doprava zdarma

Chord EpicX / ChordOhmic - 2 x 2 m

Výrobce: Chord Company

Reproduktorový kabel Chord EpicX navazuje na mnohokrát oceněný kabel Chord OdysseyX. Oba vodiče jsou vyrobeny z postříbřené OFC mědi o průměru 12 AWG (3,31 mm2) a izolovány XLPE. Kabel má vnější průsvitný PVC plášť a zlepšený zvuk díky účinnému stínění proti průniku vysokofrekvenčního rušení do kabelu. Kabel je osazen vysoce kvalitními postříbřenými lisovacími banánky ChordOhmic s minimálním přechodovým odporem.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
12 390 Kč
517,30 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Stíněný reproduktorový kabel EpicX nahrazuje předchozí modely Epic a Epic Twin, které patřili do nabídky reproduktorových kabelů mnoho let. Kabel je vhodný pro připojení téměř všech reprosoustav od střední třídy až po high-end. EpicX přináší detaily, dynamiku, rozlišení a zvukovou koherenci u každé tímto kabelem připojené reprosoustavy. Vyznačuje se kontrolu a přesnou definici basů. Je ideálním partnerem pro sloupové reprosoustavy.
Kabel EpicX perfektně doplňují firemní vysoce kvalitní kovové lisovací terminály ChordOhmic s postříbřenými kontaktními plochami a minimálním přechodovým odporem a nové elegantní „kalhotky“. Kabel je k dispozici nejen ve standardně dodávaných, ale i v jiných zákaznických délkách. Kalhotkami, banánky nebo vidličkami lze také vylepšit i stávající kabely.

Technické parametry

Provedení 2 zkroucené vodiče, vf stínění
Materiál vodičů Postříbřená bezkyslíkatá měď OFC
Průřez vodičů 3,31 mm 2, 12 AVG,
Izolace vodičů (dielektrikum) XLPE
Stínění Fólie o vysoké hustotě
a 93% krytí kovovým opletením.
Vnější plášť Průsvitné PVC
Vnější průměr 11 mm

Máte dotazy? Napište nám ...