Chord ClearwayX 2XLR -2XLR - 0,5 m
  • Doprava zdarma

Chord ClearwayX 2XLR -2XLR - 0,5 m

Výrobce: Chord Company

Kabel Chord Clearway XLR - vodiče geometrie ARAY  jsou z LGC mědi, izolace byla vylepšena na FEP a stínění je dvouvrstvá protivinutá fólie s vysokou hustotou. Jedná se o ručně vyráběné a vysoce výkonné analogové kabely s vynikající hodnotou za peníze.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
4 490 Kč
188,21 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Clearway analogový XLR

Použili jsme design z kabelů oceňované řady C a tu jsme materiálově upravili, abychom vytvořili kabel který je ručně vyráběn a eho hlevní vlastností je  vysoký výkon analogového propojení. Dosahuje také vynikajího poměru ceny a výkonu.Propojení Clearway používá stejnou geometrii vodiče ARAY, která byla poprvé použila u řady Chord C. Nyní jsou vodiče geometrie ARAY z kvaltnější OCF mědi.s izolací FEP a stíněním dvouvrstvou fólií s vysokou hustotou.

Vylepšeními bylo dosaženo toho, že Clearway přenáší více hudebních detailů. Dynamika je lepší, nástroje a hlasy zní realističtěji s lepší definicí a jasností. Clearway vám umožní proniknout hlouběji a více se zapojit do hudby, kterou posloucháte. Právě teď musí být kvalita kabelů lepší než kdy jindy. Existují velmi dostupné gramofony a digitální přehrávače, které vytvářejí hudbu se skutečnou soudržností. Skok ve výkonu za posledních pár let byl úžasný, zejména ve vztahu k levnějšímu vybavení. Je zapotřebí nová generace kabelů a tyto kabely musí být schopny přenášet kvalitní signál s hudební koherencí, kterou vytvářejí nové digitální a analogové přehrávače.Konstrukce kabelu Clearway umožňuje přizpůsobit konfiguraci vodičů ARAY tak, aby vznikl zvláště dobrý kabel zakončený XLR konektory. Analog Clearway je vybaven konektory Neutrik XLR obsahujícími konektorové kolíky Chord Company.



Technické parametry

Vodič Pevný - měď s dlouhými zrny (LGC)
Geometrie Symetrická
Systém odstranění šumu Fólie s vysokou hustotou
Napojení konektorů Lisované,  Neutrik XLR,
Kolíky Chord Company

Pokovení  sulfidem stříbra Ag2s

metodou ChorAlloy™

 

Máte dotazy? Napište nám ...