Chord ClearwayX 1RCA - 1RCA Sub - 1 m
  • Doprava zdarma

Chord ClearwayX 1RCA - 1RCA Sub - 1 m

Výrobce: Chord Company

Analogový ručně vyráběný subwooferový kabel Chord Clearway konstrukčně vychází z oceňované řady C, ale u tohoto kabelu byly použity kvalitnější materiály a tím vznikl produkt s vynikajícm poměrem ceny a výkonu. Clearway používá stejnou geometrii vodičů ARAY,  jako u řady Chord C. Vodiče geometrie ARAY jsou z bezkyslíkaté mědi. Izolace byla vylepšena na FEP a stínění tvoří  dvouvrstvá protivinutá tlustá fólie.  

Délka kabelu
Na objednávku
Do 3 týdnů
2 290 Kč
95,99 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Analogový subwooferový kabel Clearway

Jako základ byl využívá konstrukce řady Chord C, ale s kompletním materiálovým vylepšením. Tím vznikl ručně vyráběný vysoce výkonný analogový kabel, s velmi dobrým poměrem ceny a výkonu. K přenosu signálu používá Clearway stejnou geometrii vodičů ARAY.Ta byla poprvé použita u řady Chord C. U produktu Clearway jsou pro geometrii ARAY využity kvalitnější vodiče z bezkyslíkaté mědi OFC. Izolace byla vylepšena na FEP a k stínění je použita silná dvouvrstvá hliníková fólie, která je protisměrně vinutá.

Kabely ARAY a Tuned ARAY skutečně vynikají napříč celým basovým frekvenčním pásmem. Přinášejí lepší dynamiku i zabarvení. Mnohem lepší koherence dělají z kabelů ARAY a Tuned ARAY zvláště dobrou volbu pro použití se subwoofery, pokud je používáte pro hudbu i domácí kino.

Vzhledem ke své ceně a výkonu při větších délkách, představuje Clearway dokonalý kompromis mezi cenou a výkonem. Subwooferový kabel Clearway je k dispozici vybavený konektory Chord VEE 3 RCA pokovenými ChorAlloy™ a konektory XLR.


Máte dotazy? Napište nám ...