Chord Clearway Digital 1 RCA -1 RCA - 0,5 m
  • Doprava zdarma

Chord Clearway Digital 1 RCA -1 RCA - 0,5 m

Výrobce: Chord Company

Chord Clearway Digital 1 RCA - 1 RCA, který je k dispozici v široké škále zakončení, včetně  RCA, 3,5mm mono jacku. pro dnešní vysoce výkonná přenosná zařízení a byl koncipován tak, aby poskytoval nekompromisní digitální zvuk široké řady audio produktů.
Mezi standardní koncovky patří postříbřené zástrčky VEE 3 RCA, postříbřené zástrčky BNC  a 3,5mm mono jack. 

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
2 990 Kč
125,33 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Chord Clearway Digital

je zcela nový digitální audio kabel Tuned ARAY za dostupnou cenu pouhých 100 GBP . Clearway Digital , který je k dispozici v široké škále zakončení, včetně 3,5mm mono jacku pro dnešní vysoce výkonná přenosná zařízení,byl koncipován tak, aby poskytoval nekompromisní digitální zvuk do a ze široké řady audio produktů.
Mezi standardní koncovky patří naše vysoce výkonné přímé postříbřené zástrčky VEE 3 RCA a také postříbřenézástrčky BNC . Uvědomili jsme si rostoucí význam vysoce výkonných přenosných DAC a nabízímezakončený 3,5mm mono jackem. Tato konfigurace umožňuje majitelům DAC nebo zařízení vybavených 3,5mm koaxiální zásuvkou zažít úrovně čistoty, detailů a hudební koherence vlastní digitálním kabelům Tuned ARAY .

přebírá designové podněty z naší mimořádně odhalující vlajkové lodi Sarum Super ARAY Digital – k vytvoření propojení za 100 GBP s výjimečně transparentním a koherentním výkonem.

Clearway Digital používá měděný vodič bez obsahu kyslíku v kombinaci s izolací z polyetylenu napěněnou plynem a tkaným měděným stíněním. Clearway Digital zdokonaluje 30 let know-how společnosti Chord ve vysoce dostupné propojení pro digitální věk. Nahrazuje oblíbený digitální kabel Prodac VEE3 .


Máte dotazy? Napište nám ...