Chord C-sub - 3 m
  • Doprava zdarma

Chord C-sub - 3 m

Výrobce: Chord Company

C-sub Kabel analogového subwooferu  je vícepramenný pocínovaný měděný signální vodič s nízkým odporem umožňujícím delší délky. Vícevláknovné stínění pro zvýšenou flexibilitu, která snižuje ztráty signálu způsobené vysokofrekvenčním rušením. Unikátní proces pozlacení na konektoru RCA

Délka kabelu
Skladem
Do 3 dnů
1 590 Kč
66,65 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

C-sub Kabel analogového subwooferu

Chord Company C-sub je navržen tak, aby fungoval se všemi zesilovači domácího kina a aktivními subwoofery.

Chord C-sub je originální design Chord Company. Stejně jako všechna propojení Chord Company byl C-sub navržen tak, aby chránil vzácný audio signál před vysokou úrovní vysokofrekvenčního rušení, které zaplňuje většinu moderních domů. C-Sub bude produkovat čistší, dynamičtější zvuk než jiné konvenčnější kabely pro subwoofer, přičemž si zachová flexibilní a diskrétní vzhled.

Vícepramenný pocínovaný měděný signální vodič s nízkým odporem umožňujícím delší délky. Stínění pro zvýšenou flexibilitu, která snižuje ztráty signálu způsobené vysokofrekvenčním rušením.

Unikátní proces pozlacení na konektoru RCA zlepšuje přenos signálu napříč zvukovými frekvencemi. Přelisovaný okraj zástrčky poskytuje vysoce spolehlivé připojení.

Dostupné v délkách 3m, 6m, 8m a 10m.


Máte dotazy? Napište nám ...