Chord C-lite Toslink-Toslink - 1 m
  • Doprava zdarma

Chord C-lite Toslink-Toslink - 1 m

Výrobce: Chord Company

Chord C-lite Toslink - Toslink používá širokopásmový optický kabel PMA a je zkonstruován  tak, aby předával až 96 000 signálů v souladu s průmyslovým standardem. Kabel může být vybaven nwjwn vybavenými optickými konektory Toslink, ale i mini-jack Centrální vodič je chráněn vnitřním pláštěm z měkčeného PVC, který je pak překryt vnějším pláštěm z tvrdého PVC. To pomáhá předcházet poškození rozdrcením a je dostatečně flexibilní, aby umožnilo úzký poloměr ohybu bez ovlivnění nosiče světla.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
1 890 Kč
79,22 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Digitální optické audio propojení C-lite

Optický kabel Chord C-lite je originální design společnosti Chord. C-lite je k dispozici v různých délkách, vybavených optickými konektory Toslink i mini-jack. To znamená, že jej lze připojit k mnoha miniaturním DAC a DAP, které jsou v současné době k dispozici, aniž by bylo nutné použít adaptér degradující signál.

Chord C-lite používá širokopásmový optický kabel PMA a je specifikován tak, aby předával až 96 000 signálů v souladu s průmyslovým standardem.

Centrální vodič je chráněn vnitřním pláštěm z měkčeného PVC, který je pak překryt vnějším pláštěm z tvrdého PVC. To pomáhá předcházet poškození rozdrcením a je dostatečně flexibilní, aby umožnilo úzký poloměr ohybu bez ovlivnění nosiče světla.

Chord C-lite je k dispozici v délkách 1 m, 2 m, 3 m, 5 m, 8 m a 10 m v konfiguraci Toslink to Toslink a mini-jack to Toslink

Pro přenosná zařízení je C-lite k dispozici v délkách 15 cm a 30 cm, v konfiguracích Toslink do mini-jack a mini-jack na mini-jack.


Máte dotazy? Napište nám ...