Cambridge Audio MXN10 - Lunar Grey
  • Novinka
  • Doprava zdarma

Cambridge Audio MXN10 - Lunar Grey

Výrobce: Cambridge Audio

Náš nový síťový přehrávač MXN10 může vašemu systému vdechnout nový život – otevře vám svět hudby ve vysokém rozlišení. je ovládaný aplikací StreamMagic Gen 4. Disponuje vysoce kvalitním ESS SABER ES9033Q DAC (Až 768 kHz 32bit PCM, DSD až 512). Vysoce kvalitní internetové rádio – díky podpoře MPEG-DASH a integrované služby Spotify Connect, TIDAL a Qobuz. Streamer je Roon Ready což umožní snadné procházení vaší uložené digitální hudby. Konektivita - USB, RCA, koaxiální a optický vstup nebo bezdrátově s vestavěným Chromecastem, AirPlay 2 a Bluetooth 5.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
12 990 Kč
543,10 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Více než deset let know-how v oblasti streamování

MXN10 využívá náš nejnovější software. Je to systém, který jsme sami vyvinuli v Londýně pro nekompromisní streamování hudby v hi-fi kvalitě. Použití je intuitivní a dokáže přehrávat hudbu s neuvěřitelnou čistotou – až do 768 kHz 32bit PCM a DSD512 (to je vše, co budete potřebovat!).


Připraveni na revoluci?

Streamování hudby bylo kdysi zklamáním pro jeho kvalitu zvuku a malou dostupnost titulů. To již dnes neplatí, díky používaným vysokým rychlostem přenosu, lepším kodekům a širšímu výběru služeb. A proto MXN10 přináší naši uznávanou streamovací platformu StreamMagic dostupnou více uživatelům.



Nekonečný výběr

AXN10 má přístup k bezplatným i předplaceným streamovacím službám ve vysokém rozlišení, jako je internetové rádio, Spotify Connect, Tidal, Qobuz a Deezer Tyto služby jsou přímo integrovány do streameru pro dosažení vysoké kvalitu zvuku. S vestavěným Apple Airplay2 a Chromecastem máte přístup k Apple Music, BBC Sounds a dalším. MXN10 je také Roon Ready, takže může sloučit váš poslech digitální hudby bez ohledu na zdroj do jediné služby.



 

Internetové rádio, živé vysílání

Je to jako rádio, ale přichází přes internet ne éterem. Můžete poslouchat své stávající oblíbené vysílací stanice, pouze specializované internetové stanice (jako Soho Radio a NTS), spolu s mnoha dalšími z celého světa a vše je zdarma. Navíc mnoho stanic je v kvalitě daleko za hranicemi digitálního rádia.



StreamMagic - vytvořeno pro sdílení

Pokud se u vás objeví přítel, který nemá aplikaci StreamMagic, může s vámi přesto sdílet své nejnovější melodie, a to prostřednictvím Bluetooth. Případně, pokud má na USB disku nějaké exkluzivní hudební soubory FLAC ve vysokém rozlišení, můžete je společně poslouchat na svém hi-fi systému. A to jednoduchým připojením disku do zadního USB portu MXN10.



 

Hudba v neuvěřitelné kvalitě hi-res

Jednou z výzev hudebního fanouška je kam uloží svou sbírku titulů a další je cena některých dnes prodávaných remástrovaných limitovaných edicí s hrstkou skladeb, které musíte mít. S MXN10 můžete získat to nejlepší z obou světů: poslouchat hudbu v neuvěřitelné kvalitě hi-res a nemusíte se starat o to, kam vtěsnat svoji sbírku titulů.



 

Další zařízení ve skupině

Interakce s MXN10 nemůže být jednodušší. Naše aplikace StreamMagic umožňuje intuitivní ovládání všech připojených zdrojů – pro správu seznamů skladeb, nastavení předvoleb nebo procházení alb pohodlně z mobilu nebo tabletu. Případně je na elegantním panelu MXN10 několik elegantních tlačítek předvoleb, která umožňují přímý přístup k vašim uloženým oblíbeným seznamům skladeb nebo internetovým rádiovým stanicím.



 

Vstup a výstup zvuku

Otočte AMXN10 a všimnete si úhledného, ​​obráceného nápisu nad terminály – to usnadňuje připojení k zesilovači, když se nakloníte nad přístroj. K dispozici je analogový RCA phono výstup, digitální koaxiální a optický výstup. Dále USB vstup a dvě wi-fi antény pro bezdrátovou konektivitu s vaší sítí. Možné je i připojení s pomocí LAN kabelového vstupu, pokud budete potřebovat.



 

Technické parametry

Digitální vstupy Ethernet
USB zásuvka (velkokapacitní úložiště)
Wi-Fi, Bluetooth
Analogové výstupy 1 x Stereo linka RCA Cinch 
Digitální výstupy 1 x Koaxiální RCA Cinch
1 x Optický S/PDIF Toslink
DAC ESS Sabre ES9033Q
Frekvenční rozsah 20 Hz – 70 kHz (+0 /-1dB)
Síťové připojení ETHERNET - IEEE 802.3 10 Base-T nebo 100 Base-T
WI-FI - Wi-Fi 5 duální pásmo 2,4/5 GHz
Audio formáty ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3,
AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
Kompaktabilita UPnP, Local USB media, Internet Radio, Chromecast
Spotify connect, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2
Podpora vysokého
rozlišení
PCM do 768 kHz / 32bit
DSD512
Napětí 110 - 240 V - 60 / 50 Hz, 2A
Příkon jmenovitý / st.by 20 W / 0,5 W
Aplikace StreamMagic Gen 4.
Rozměry 215 x 52 x 191 mm
Hmotnost 1,2 kg

Máte dotazy? Napište nám ...