Cambridge Audio EVO CD Transport - černá / bočnice ořech, černé
  • Doprava zdarma

Cambridge Audio EVO CD Transport - černá / bočnice ořech, černé

Výrobce: Cambridge Audio

Cambridge Audio EVO CD transport zajistí vysoce kvalitní přenos z audio CD – navrženo výhradně pro streamovací zesilovač Evo. Zakázkově navržená CD mechanika s novým přesnějším servem S5, která zaručí přesnou rychlost disku a bezchybné čtení. EVO CD má vlastní digitální 3,5 mm jack výstup do streamovacího zesilovače Evo pro zajištění přenosu čistého digitálního zvukového signálu a dat pro zobrazení obalu alba. EVO CD má akusticky tlumené kovové šasi včetně šuplíku na CD. Stejně jako u streamovacího zesilovače má Evo CD vyměnitelné boční panely.

Barevné varianty
Skladem
29 990 Kč
1 257,10 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Přesné řízení

Evo CD používá naše nové servo S5, upgrade na uznávané S3, které najdete i v CXC. Vyznačuje se ještě lepší přesností rychlosti a načítáním hudebních dat než jeho předchůdce. Evo CD nepoužívá víceúčelovou diskovou jednotku pro přehrávání zvukových CD s neselhávající přesností.


Navrženo pro skvělý zvuk

Eloxovaný hliník, který obklopuje komponenty Evo CD, nejen odpovídá účelnému designu Evo, ale také přispívá k jeho dobrému výkonu. Akusticky tlumené kovové šasi a šuplík CD mechaniky zajišťují, že není rušen signál při jeho přesunu do D/A převodníku streamovacího zesilovače Evo, ke ktrému je použit pouze jeden speciální  výstupní kabel typu „Evo Link“.


Nadčasový styl

Evo CD je navržený výhradně pro spárování s streamovacím zesilovačem Evo Sdílí spolu stejné prémiové materiály a rozměry. proto je možné umístění pod nebo vedle sebe. Je jen na vás, který ze dvou stylů bočních panelů zvolíte. Společně streamovací zesilovač Evo a Evo CD mají sebevědomý styl, který uznává naše firemní dědictví, ale také hledí do budoucnosti.


Forma a funkce

Jediným účelem Evo CD je čtení disků a předávání přesných hudebních informací. Toto z velké části umožňuje minimalistický design EVO CD. Jediné tlačítko na jeho přením panelu slouží pro otevření/zavření kovového šuplíku na CD. Vše ostatní je ovládáno dálkovým ovladačem Evo nebo aplikací StreamMagic. Obal alba CD a informace o skladbě jsou krásně vykresleny na 6,8” barevném displeji Evo.


Postaveno tak, aby vydrželo

Protože je EVO CD vyrobeno z pečlivě vybraných a nekompromisních materiálů, je robustní a dobře vypadá. Například celokovový šuplik na CD a mechanismus byly vybrány pro vysolou stabilitu, účinnost a dlouhou životnost. Stejně jako vaše sbírka CD obstojí ve zkoušce času.


Technické parametry

Výstupní audio impedance: S/PDIF <75 Ω
Podporované disky: CD-DA, CD-R, CD-RW
Rozhraní: Vlastní připojení k hlavní jednotce EvoS/PDIF koaxální a TOSLINK optický
Spotřeba: 20 W
Standby spotřeba: <0,5 W
Rozměry (Š x V x H): 317 x 89 x 352 mm
Hmotnost: 5 kg
Barva černá
volitelná barva bočnic- černé nebo ořechové dřevo

Máte dotazy? Napište nám ...