Cabasse RIALTO
  • Novinka
  • Doprava zdarma

Cabasse RIALTO

Výrobce: Cabasse

RIALTO, první aktivní bezdrátový policový Hi-Fi systém Cabasse.  Reproduktory HELD poskytují silné, nezkreslené basy. Tři reproduktory umístěné na stejné ose. Tato koaxiální technologie, vyvinutá společností Cabasse . Měniče reproduktorů  - 2 x 13 cm BCI koaxiální středotónový a 2 x 17 cm HELD woofer. Mají Frekvenční rozsah 30 – 27 000 Hz  a  výkon dvou zesilovačů je pro výšky  300 W RMS / 600 W max, pro středy 300 W RMS / 600 W max.a pro  basy: 450 W RMS / 900 W max. Zajišťuje konektivitu Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, Optické SPDIF, Analogové RCA, USB a HDMI pro TV.

Skladem
Do 3 dnů
74 990 Kč
3 143,39 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Rialto, symbol historického mostu mezi Hifi a konektivitou

Tento nový audio systém s názvem RIALTO je inspirován nejslavnějším a nejstarším mostem v Benátkách symbolizuje spojení mezi tradičním Hi-Fi a nejnovějšími technologiemi vyvinutými v průběhu posledních 10 let společností Cabasse. Skýtá v sobě nejlepší akustické a softwarové technologie a skládá se ze dvou bezdrátových aktivních reproduktorů v kompaktním policovém formátu s měkkými a zaoblenými liniemi připomínajícími model Murano.


Kalibrovaný zvuk pro váš domov!

Tento systém, jimž disponují ty nejšpičkovější systémy s vestavěným mikrofonem, byl navržen a vyvinut tak, aby poskytoval optimální kvalitu poslechu díky patentované automatické kalibraci místnosti Cabasse. S aplikací Cabasse Stream CONTROL budou uživatelé moci dále personalizovat svůj zvuk pomocí inovativních optimalizačních nástrojů vyvinutých tak, aby vyhovovaly jejich domácím podmínkám a preferencím.


Rialto, symbol historického mostu mezi Hifi a konektivitou

Tento nový audio systém s názvem RIALTO je inspirován nejslavnějším a nejstarším mostem v Benátkách symbolizuje spojení mezi tradičním Hi-Fi a nejnovějšími technologiemi vyvinutými v průběhu posledních 10 let společností Cabasse. Skýtá v sobě nejlepší akustické a softwarové technologie a skládá se ze dvou bezdrátových aktivních reproduktorů v kompaktním policovém formátu s měkkými a zaoblenými liniemi připomínajícími model Murano.


Víceúčelový audio systém určený pro Hi-Fi i TV!

Audio systém RIALTO nabízí možnost stereo poslechu ze všech vašich zdrojů a hudebních platforem, je však navíc také vybaven TV jackem, který vám umožní prožít každý film s neuvěřitelnou dynamikou. Hlasitost můžete ovládat také pomocí dálkového ovladače televizoru v případě, že jsou k němu připojeny reprosoustavy prostřednictvím integrované technologie e-ARC.

Jemný a rafinovaný design, který lze snadno integrovat do vašeho domácího prostředí.

RIALTO je elegantní regálový systém, který je k dispozici v bílé nebo saténově černé barvě, jenž se hodí do každého interiéru. Jeho 13cm koaxiální středo-výškový reproduktor z uhlíkových vláken je obklopen rámečkem z kartáčovaného hliníku. Chromovaná základna vyzdvihuje reproduktor a zajišťuje tak „vzdušný” design. Nechybí ani magnetická kovová mřížka, která chrání měniče.

Dotykový integrovaný ovladač.

RIALTO je na své hlavní reprosoustavě vybaven dotykovým ovládáním, které je velmi pohodlné a užitečné, ať už chcete jednoduše zvýšit nebo snížit hlasitost pomocí otočného kroužku, změnit zdroje nebo přidat či upravit svá oblíbená rádia, aniž byste museli procházet aplikací. Barevná LCD obrazovka také zobrazuje obaly přehrávaných alb. Jak je u systémů Cabasse standardem, aktualizace softwaru umožní, aby se rozhraní obrazovky vyvíjelo.


RIALTO kompatibilní se všemi připojenými systémy Cabasse!

Chcete-li přinést špičkový zvuk do každé místnosti v domě, mohou uživatelé seskupit RIALTO s dalšími propojenými systémy Cabasse, včetně lifestylové řady THE PEARL. Je tedy možné vytvořit zóny pro poslech různých zdrojů (streamování, TV, gramofon atd.) odkudkoli v domě.


Dotykový a vyvíjející se integrovaný ovladač

RIALTO představuje na svém hlavním reproduktoru ovládání dotykové obrazovky, velmi
pohodlné a užitečné, ať už jednoduše zvýšit nebo snížit hlasitost pomocí otočného kroužku, změnit jeho zdroje nebo přidat či upravit svá oblíbená rádia, aniž byste museli procházet aplikací. Barevná obrazovka LCD videa také zobrazuje obaly přehrávaných alb. Jak je u systémů připojených k Cabasse standardem, aktualizace softwaru umožní vývoj rozhraní obrazovky.






Jemný a rafinovaný design, který lze snadno integrovat do vašeho prostředí

RIALTO je elegantní regálový systém, který je k dispozici v bílé nebo saténově černé barvě, který se hodí do každého interiéru. Jeho 13cm koaxiální středotónový výškový reproduktor z uhlíkových vláken je obklopen rámem z kartáčovaného hliníku. Chromovaná základna vyzdvihuje reproduktor pro vzdušný design. Nechybí ani magnetická kovová mřížka, která chrání řidiče.



Technické parametry:

Systém: Stereo
Vstupní citlivost: 121 dB (1VRMS)
Frekvenční rozsah: 30 Hz - 27 kHz
Displej: barevný dotykový LED
Výkon zesilovačů: Výšky:  300 W RMS / 600 W špičkový
Středy: 300 W RMS / 600 W špičkový
Basy:    450 W RMS / 900 W špičkový
Ovládací aplikace:: Cabasse StreamCONTROL
Hlasové ovládání: Google
Středobasový reproduktor: 2 x 13 cm BCI koaxiální středotónový
Basový reproduktor 2 x 17 cm HELD woofer
Výstupy: Bluetooth
Vstupy: Analog RCA
1x Optika
USB
HDMI eARC
Bluetooth
WLAN WIFI
Optické propojení reproduktorů
Podporované streamované formáty: MP3, AAC, WMA, WAV, AIFF, FLAC, ALAC up to 24 bits/ 192 kHz
Podporované hudební služby: Qobuz, Deezer, Napster, Spotify Connect, Tidal connect , vTuner, AirPlay
Spotřeba max./ Spotřeba Eco mode 2100 W / 2,9 W
Rozměry (š x v x h): 206 x 260 x 206 mm
Hmotnost 15,2 kg
Obsah balení: HDMI kabel 1.5m
Optical kabel 2m
2 x Napájecí kabel 
2 x Ochranná mřížka nstalační manuál

Máte dotazy? Napište nám ...