Cabasse Pearl Sub - černá
  • Doprava zdarma

Cabasse Pearl Sub - černá

Výrobce: Cabasse

Aktivní subwoofer s výkonem až 2 kW se zesilovači třídy D s výkonem až 2x 300W, technologiemi CRCS a DEAP, možnosti streamování skrze online platformy TIDAL, Spotify, atd., širokou konektivitou, multiroomem skrze aplikaci StreamCONTROL a automatickou kalibrací.

Barevné varianty
Na dotaz
84 990 Kč
3 548,46 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Nový rozměr subwooferu

Zcela nový aktivní subwoofer s možností připojením reproduktorů do sestavy 2.1, který je schopný poskytnout maximální dynamiku včetně hlubokých bass. Díky patentované technologii DEAP zaručuje The Pearl Sub optimalizaci digitálního signálu zvuku a to pro každý reproduktor skrze bezplatnou aplikaci StreamCONTROL. Další technologií, kterou značka Cabasse představila v tomto modelu je systém CRCS, který nabízí automatické korekce místnosti pro optimalizovanou akustiku bez ohledu na poslechové prostředí.


  • Automatická kalibrace
  • DAC 768 kHz / 32 bit
  • Hi-Res Multiroom

Sférický design

Celkový design byl navrhnut a zůstal věrný kolekci THE PEARL, která je známá díky své eleganci a zavěšeným designem. Neměla by vám ani uniknout zpracování materiálu, díky 4 po sobě jdoucích vrstev matné barvy, stříbrným prstencem, dvojitě vyztuženou skořepinou a ocelovém podstavci dělá z tohoto subwooferu i designový prvek. The Pearl Sub je dodávám včetně efektivního dálkového ovládání, proto nemusíte používat pouze svůj smart phone pro intuitivní ovládání produktu.


Široká kompatibilita

The Pearl Sub je vybaven připojením Bluetooth a WiFi. Dokonale se také integruje do multiroomového systému Cabasse StreamCONTROL a umožňuje přehrávání všech typů zvukových souborů od MP3, AAC, WMA až po beztratové soubory AIFF, FLAC a ALAC s vysokým rozlišením. Hudbu si tedy můžete přehrát z pevných disků, PC zařízeníc nebo streamovat z online hudebních služeb jako jsou Qobuz, Deezer, Spotify, Napster nebo Tidal. Samozřejmostí je také kompatibilita hlasového ovládání pomocí Google Assistant.


Technické parametry 

Reproduktor Ø 25 cm HELD
Účinnost aktivní

Podporované formáty

MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC

Automatická kalibrace Ano
Multiroom StreamCONTROL
D/A převodník 768 kHz / 32 bit
Vstupy Ethernet LAN
Optický SPDIF
Analogový RCA
USB
Streamovací služby Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal
Frekvenční rozsah 14 - 180 Hz
Výkon 1000 W (špíčkový) / 2000 W (jmenovitý)
Výkon zesilovače 2x 300 W
Hmotnost  20 kg      
Rozměry  (š x v x h) 305 x 415 x 430 mm



 

Máte dotazy? Napište nám ...