Cabasse Abyss - černá satén
  • Novinka
  • Doprava zdarma

Cabasse Abyss - černá satén

Výrobce: Cabasse

Streamer a integrovaný zesilovač třídy D kompaktních rozměrů s výkonem 215 W / 4 Ω, 120 W / 8 Ω v luxusním provedení s barevným kruhovým displayem. Přináší špičkový zvuk a disponuje širokou konektivitou pro zapojení do domácího audio-video systému včetně HDMI ARC vstupem pro vysoce kvalitní zvuk z TV přijímače nebo herní konzole. Poslech internetových rádií a streamování. Pro pohodlné ovládání této kompaktní jednotky je k dispozici aplikace pro mobilní zařízen Cabasse StreamCONTROL.

Barevné varianty
Skladem
44 990 Kč
1 885,87 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

ABYSS, nový stereo Hi-fi zesilovač Cabasse pro milovníky zvuku ve vysokém rozlišení!
Tento stereo zesilovač, jehož jméno pochází z podmořského vesmíru, ilustruje záhadu neprozkoumaných hlubin a obsahuje nejnovější algoritmické inovace, které zesilují zvuk reprosoustav, a zejména tradičních špičkových reprosoustav značky. ABYSS je Hi-fi zesilovač, který integruje nejlepší inovativní akustické technologie Cabasse a technologii amplifikace používanou v THE PEARL PELEGRINA, vlajkové lodi značky.


Ideální pro Hi-Fi, TV, či připojený k systému Cabasse Multi-room!

ABYSS vám umožňuje poslouchat všechny vaše zdroje a hudební platformy ve stereu, disponuje také integrovanou TV zásuvkou, takže si každý film můžete užít s neuvěřitelnou dynamikou. Systém je také vzájemně kompatibilní se všemi ostatními systémy Cabasse pro high-endový zvuk v celém domě. Každý uživatel může seskupit různé systémy a vytvořit zóny pro poslech všech zdrojů (streamování, TV, gramofon apod.).





Optimalizujte svůj zesilovač pomocí patentovaného DEAP

Digital Enhancement of Acoustical Performance je technologie, která zajišťuje dokonalou synergii mezi amplifikací a charakteristikou reproduktoru. Tato technologie zvyšuje výkon reproduktorů Cabasse prostřednictvím dynamického vícepásmového zpracování signálu se zpětnovazebními smyčkami, které umožňují konzistentně využívat plný výkon dostupné amplifikace. S tímto digitálním zpracováním signálu (DSP) provádí Cabasse v průměru více než 290 milionů operací za sekundu po zohlednění vlastního nastavení uživatele.


 Kompletní zesilovač pro vylepšení všech pasivních reproduktorů
S profilem DEAP* speciálně optimalizovaným pro všechny regálové a podlahové systémy, jako je Minorca MC 40, Murano, Java MC40 a Murano Alto dosáhnete optimální zvukový výkon.


Vyvíjející se technologie
Tyto technologie jsou neustále vylepšovány a v průběhu času jsou automaticky integrovány jednoduchými aktualizacemi aplikace Cabasse StreamCONTROL. Zesilovač se tak vyvíjí s technologickým vývojem Cabasse.


Technické parametry

Výstupní výkon 120 W / 8 Ω
215 W / 4 Ω 
Vstupy 1 x DLNA vstup: kabelový s konektorem RJ45
1 x  vstup Bluetooth
1 x  optický vstup S / PDIF
1 x USB 2.0 vstup 5V 1A
1 x HDMI ARC TV vstup
2 x Analogové RCA
Síťové připojení Ethernet -LAN IEEE 802.3, 10 Base-T / 100 Base-T
WiFi dual band 2,4 GHz, 5 GHz
RS-232
Výstupy

1 x Reproduktory
1 x Výstup pro sluchátka na předním panelu
1 x Subwoofer

Přehrávané audio formáty MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC Ogg, Vorbis, DSD 64/128, WMA bezztrátový
Podpora Qobus, Deezer, Tidal, Spotify, Web Radio, Napster
Napájení 240 V ~60/50 Hz, 6A
Ovládání Barevný dotykový LED displej
Otočné ovládáním hlasitosti
Ovládání se senzorem přiblížení
Příkon max / st.by 210 W / 2,9 W
Rozměry (š x v x h) 245 x 97 x 220 mm
Hmotnost 3,5 kg
Provedení černá satén
Dodávané příslušenství Síťový kabel
Manuál

Máte dotazy? Napište nám ...