BOSE 891 II Virtually Invisible

BOSE 891 II Virtually Invisible

Výrobce: BOSE

Zabudovatelné reproduktory do stěny nebo podhledu s širokým rozložením zvuku a patentovanou technologií Stereo Everywhere.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Ten nejlepší reproduktor Bose do stěny

Tyto obdélníkové a prakticky neviditelné reproduktory do stěny Virtually Invisible jsou osazeny jedním 17,8cm basovým reproduktorem a dvěmi strategicky umístěnými reproduktory, což eliminuje potřebu zasílit reproduktory do místnosti. Exkluzivní technologie reproduktorů Bose Stereo Everywhere poskytuje vyvážený stereo zvuk napříč širokou oblastí a to i ve velkých prostorech.



Zvuk vyniká - reproduktory splynou

Ultra tenký rámeček je připojen přímo na lemy reproduktoru, což umožňuje snadné přebarvení mřížky na vámi potřebnou barvu. Díky tomu tak dokonale splyne s celou místností. Při barvení mřížky však nemusíte mít žádnou starost, protože při výrobě nebyl použit látkový potah. Snadné sejmutí mřížek a jejich instalace jde velmi snadno a to díky magnetům a montážním svorkám.


Streamování hudby přes SoundTouch

Další skvělou vlastností těchto reproduktorů je streamování hudby přes Wi-Fi. S volitelným zesilovačem SoundTouch SA-5 můžete objevovat a užívat si hudbu snadněji. Bezdrátově můžete streamovat přes 20.000 internetových rádií z celého světa, miliony skladeb z vaší osobní hudbení knihovny ať už z Deezeru nebo Spotify. To vše je k dispozici prostřednictvím vaší domácí wi-Fi sítě. Tento systém pracuje také s jinými systémy SoundTouch s cílem Multi-Room poslechu.

Technické parametry

Výkon 10 - 100 W / 4 - 8 Ω
Výškový reproduktor 1 x 25 mm
Středobasový reproduktor 1 x 178 mm
Jmenovitá impedance 6 Ω
Rozměry (š x v x h) 197 x 292 x 90 mm
Hmotnost: 2,37 kg / ks

Máte dotazy? Napište nám ...