AUDIOVECTOR R C Avantgarde - africké růžové dřevo
  • Doprava zdarma

AUDIOVECTOR R C Avantgarde - africké růžové dřevo

Výrobce: AUDIOVECTOR

Vylepšený model dvouapůpásmového perfektně hrajícího reproduktoru pro centrální kanál domácího kina z nové řada Audiovector R. Je určený pro doplnění sestavy s reproduktory Audiovector R s přívlastkem Avantgarde. Je osazena novým výškovým reproduktorem R AIR MOTION TRANSFORMER a tandemem nových reproduktorů pro basovou a středobaovou sekci. 
Pokud po čase vzniknou ještě vyšší nároky na zvuk reprosoustav je možné  využít zvukového tuningu Audiovector IUC a povýšit stávající model na Arreté.
Kompletně navrženo a vyrobeno v Dánsku
Příplatkové provedení:
Sedmivrstvý lak dýhovaného povrchu v klavírním lesku,
nebo jiný barevný lak ze vzorníku RAL
příplatek 14 990,- Kč.
Základa a přední panel ve vysokém lesku příplatek 9 900,- Kč.  

Barevné varianty
Na objednávku
Do měsíce
80 990 Kč
3 380,12 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Vyvážený, Transparentní a Čistý Zvuk pro Domácí Kino
Reprosoustavy Audiovector R C s přívlastkem Avantgarde jsou skvělou volbou prakticky pro jakýkoliv systém domácího kina. Je samozřejmé, že využívají stejné technologie a komponenty jako podlahové nebo regálové reprosoustavy Audivector R Avantgarde. Ozvučnice s oblými bočnicemi a neparaleními stěnami v základu potlačujícími vnitřní stojaté vlnění je vyztužena vnitřními příčkami a na přední a zadní straně zesílena laminátovým sendvičem. Součástí ozvučnice je podstavec umožňující optimální nasměrování zvuku do poslechového místa. Bassreflexový nátrubek vyúsťuje na zadní stěně, kde jsou i robustní připojovací terminály. Basová a středobasová sekce je osazena téměř shodnými reproduktory o průměru 165 mm, které mají pevné kovové koše s tříbodovovým připevněním a membrány z kompozitního karbonového sendviče. Výšková sekce je osazena reproduktorem R AIR MOTION TRANSFORMER.
Ještě lepších zvukových kvalit pak dosahuje jeho vyšší modelový sourozenec. Zvyšující se nároky na zvuk umožní zvukový tuning na vyšší model R C Arreté v rámci konceptu Audiovector IUC.

  • Precizně provedená skříň - ozvučnice se zaoblenými neparalelními stěnami
  • Podstavec s možností opimálního nasměrování zvuku do poslechového místa
  • Deskou a nástavcem ze speciálního laminátu zesílená ozvučnice
  • Basový a středobasový reproduktor s litým košem a titanovou technologií kmitačky,
  • Nová kuželová membrána z karbonového sendviče
  • Výškový reproduktor R AMT
  • Upevnění reproduktorů ve třech bodech s přesně definovaným utahovacím momentem


VZÁJEMNÉ MECHANICKÉ VLIVY
Při návrhu této reprosoustavy bylo věnována velká pozornost mechanické konstrukci. Maximální pozornost byla věnována vzájemnému ovlivňování reproduktorů s ozvučnicí. Přední a zadní stěny ozvučnice tvoří sedvičová konstrukce s vrstvou laminátu. Boční stěny, které mají největší plochu, jsou vyrobeny se silných ohýbaných desek a tak lépe odolávají vibracím než stěny rovné.



POKROČILÁ TECHNOLOGIE a VYLADĚNÉ REPRODUKTORY
Reprosoustava používá pro basovou a středobasovou sekci dva téměř shodné reproduktory s velkým zdvihem a titanovou technologií kmitačky jakou používají reproduktory u vyšších modelů. Reproduktor středobasové sekce se od basového odlišuje fázovacím nástavcem optimalizující směrové vyzařovací středních frekvencí. Nový středotónový systém s větším rozsahem středního pásma, které u samotného reproduktoru sahá až do 10.000 Hz optimálně frekvenčně navazuje na výškový systém. Tyto reproduktory mají magnetický obvod s dvojitým magnetem pro zvýšení citlivosti, litý koš s trojbodovým uchycením. Od reproduktorů používaných v předchozích modelech se liší hlavně novou High-tech membránu sendvičové konstrukce. Sendvič kuželové membrány tvoří křížově tkaná uhlíková vlákna dotovaná pryskyřicí podobnou přírodní pryskyřici ze stromu. Nová membrána má hlavní podíl na zlepšení dynamiky a přináší větší množství zvukových detailů.

Výšková sekce je osazena reproduktorem Audiovector AIR MOTION TRANSFORMER.
Reprosoustava osazená těmito reproduktory tak vyniká vyváženým a dynamickým zvukem. Model Avantgarde je schopen bez problémů splnit ve zvuku prakticky jakékoliv přání - ovšem pokud jej neporovnáváme s jeho vyspělejším sourozencem.



REPRODUKTOR AIR MOTION TRANSFORMER
Reproduktorem Avantgarde se splnil sen, o použití jednoho reproduktoru pro široké výškové pásmo. Na místo použití dvojice výškového a supervýškového reproduktoru se všemi fázovými problémy, které představuje jejich spojení mohl konstrukční tým Ole Klifotha použít jediný systém. Výškový reproduktor R AMT Avantgarde byl navržen pro modely Avantgarde. Použití reproduktoru s principem Air Motion Transformer v inovované podobě znamenalo určitou revoluci. Jeden reproduktor se schopností přenášet široké frekvenční pámo od 2900 Hz do více než 50.000 Hz!. Výškový reproduktor Avantgarde tak zajistí, že všechno v rozsahu lidského sluchu je reprodukováno perfektně. Pro dosažení plynulého přechodu ze středních frekvencí a využití jeho rychlé odezvy na signál bylo nutné upravit frekvenční výhybku a vyvinout i nový středobasový reproduktor.



VYSOCE KVALITNÍ TERMINÁLY
Výhybka je konstruována přímým propojením komponentů bez plošného spoje D2D a její vstup je vyveden na terminály na zadní stěně reprosoustavy. Výhybka a dvojice vysoce kvalitních zlacených masivních terminálů je namontována na destičku ze speciálního laminátu s uhlíkovými vlákny, který maximálně eliminuje interakci mezi namontovanými součáskami a vznik nežádoucích vibrací. Reprosoustavu lze připojit systémem single-wire.


EXKLUZIVNÍ DÝHY A BARVY
Designéři a stylisté vybraly pro tuto sérii exkluzivní barvy a dýhy s povrchovou úpravou, která dosahuje nejlepší kvalitu a trvanlivost. Exkluzivní Italský ořech, Africké růžové dřevo a Černý jasan jsou ošetřeny vysoce kvalitním několika vrstvým matným bezbarvým lakem, který je z hlediska údržby velmi praktický. Elegantní a praktický je i vysoce kvalitní lak v matné saténově bílé barvě. Za příplatek lze objednat dýhovaný povrch s vícevrstvým lakem ve vysokém lesku nebo barevé provedení v jiném odstínu barevného vzorníku RAL.


KDO JE AUDIOVECTOR
Značku Audiovector založil Ole Klifoth pod názvem F3 / LYD v roce 1979. Hlavním předmětem podnikání je design, návrh a výroba high-end reprosoustav pro domácí použití. Za celou dobu existance bylo navrženo a vyrobeno mnoho modelů reprosoustav. Více jak 80% všech prodaných párů od vzniku společnosti je neustále v provozu a jejich majitelé jsou plně spokojeni. Využívají faktu, že reproduktor umí žít právě jejich život, sdílet jejich pocity, nálady, být s nimi v malém podkrovním pokojíku, nebo v prostorném obývacím pokoji starodávné vily.

Technické parametry

Systém 2 pásmový bass-reflex
Výškový reproduktor R AMT - Air Motion Transformer
Basové/středobasové reproduktory 2 x 165 mm (6,5")
membrány z kompozitního sendviče
pryskyřice s karbonovými vlákny
Frekvenční pásmo 44 Hz - 53 kHz (- 6 dB)
Citlivost 91,5 dB
Impedance 8 Ω
Dělící frekvence 3000 Hz
Maximální příkon 275 W
Bassreflex Zadní
Terminály single-wire
Rozměry (š x v x h ) 525 x 232 x 289 mm
Provedení - mat White silk- hedvábně bílá
Italian valnut - italský ořech
African rosewood - africké růžové dřevo
Black stained asch - černý jasan

Máte dotazy? Napište nám ...