AUDIOVECTOR QR7 - bílá mat
-9%
Ušetříte13 000 Kč
  • Doprava zdarma
  • Doprodej

AUDIOVECTOR QR7 - bílá mat

Výrobce: AUDIOVECTOR

AUDIOVECTOR QR7 je větší sloupová, třípásmová reprosoustava se spodním basreflexem. Ozvučnice se zaoblenými hranami je osazena reproduktory vlastní výroby. Oba basové i středopásmový reproduktor mají magnetický obvod s dvojitým magnetem a membránu ze sendvičového materiálu. Vylepšený firemní výškový reproduktor s páskovým systémem Air Motion Tweeter 2 se vyznačuje jemným a detailním zvukem (nejedná se o klasický páskový měnič s ostrým zvukem ). Reprosoustavy se vyznačují dynamickými basy a vyváženým zvukem a jsou stejně jako všechny reprosoustavy zn. Audiovector vhodné pro všechny druhy hudby. Stejně jako všechny reprosoustavy Audiovector je celá od návrhu, výrobu, lakování až po kompletaci vyrobena v Dánsku ( 100% Made in Denmark). Součástí dodávky je i ochranná přední mřížka.

Barevné varianty
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
Původní cena: 142 990 Kč
129 990 Kč
5 414,42 €
Cena za pár (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Vlajková loď v modelové řadě QR byla navržená a ručně se vyrábí v centrále firmy v Dánsku. Propracovaná reprosoustava Audiovector QR 7 má Impozantní ozvučnici vyrobenou z desek s vysokou hustotou (HDF). Ozvučnice je ještě vyztužena vnitřními příčkami a optimálně zatlumena. Masivní konstrukce která potlačuje nežádoucí vlastní rezonance tak dosahuje hmotnosti přes 36 kg. S ozvučnicí je přes distance pevně spojená základna s odhmotňovacími hroty. Do mezery mezi ozvučnicí a základnou vyúsťuje bassreflexový rezonátor Q port, což usnadňuje optimální umístění reprosoustavy v místnosti. Design a barevné provedení reprosoustav je navrženo tak, aby se hodilo do moderního domácího interiéru. Stejně jako ostatní reprosoustavy řady QR má zaoblené vnější hrany a vyrábí se ve třech barevných provedeních - černá ve vysokém lesku, hedvábně matná bílá a tmavý ořech s pravou dřevěnou dýhou. QR 7 se dokonale integruje se svými sourozenci z řady QR. Je navržena tak, aby přinášela velký zážitek a zábavu do poslechu hudby. Velkým a živým zvukem přenese posluchače do koncertního sálu.


Jedním z charakteristických rysů reprosoustav Audiovector je, že nejsou osazeny standardně vyráběnými reproduktory, ale reproduktory, které si firma sama sama navrhuje a nechává pak vyrobit u nejlepších výrobců reproduktorů. Tím je zajištěno, že jejich vlastnosti jsou optimalizovány pro použitou frekvenční výhybku.
Ozvučnice třípásmové reprosoustavy Audiovector QR 7 je osazena dvojicí basových reproduktorů s technologií Pure Piston se sendvičovou membránou o průměru 203 mm (8"), středopásmovým reproduktorem s průměrem membrány 152 mm (6") a výškovým reproduktorem Air Motion Transformer. Basové reproduktory i středopásmový reproduktor má pevný koš navržený s ohledem na minimální turbulence vzduchu, kmitací cívku s nízkou hysterezí a magnetický obvod s dvojicí velkých výkonných magnetů. Sendvičová membrána je vyrobená ze dvou vrstev letecké hliníkové slitiny spojené lehkým pěnovým lepidlem.


Reprosoustava Audiovector QR7 je osazena novým výškovým reproduktorem Gold Leaf Air Motion, navazující na úspěšný výškový reproduktor Avantgarde s principem Air Motion Transformer navržený pro modely Signature. Tento reproduktor je schopný přenášet široké frekvenční pásmo od 2900 Hz do více než 50 kHz. Základnu reproduktoru tvoří přesně opracovaná deska z jednodo kusu kvalitního leteckého hliníku. Povrchová úprava je provedena kartáčovaným eloxem ve krásné wolframově šedé barvě.Před výškovým systém je zlatistá síťka, která tvoří nejen jeho mechanickou ochranu, ale zároveň rozptyluje zvuk a funguje také jako s-stop filtr. Použití síťky bylo inspirováno POP filtrem před mikrofonem používaném v profesionálních nahrávacích studiích.


Reproduktory spolu s nově vyvinutou frekvenční výhybkou vytvářejí hyperdynamickou, neutrálně znějící reprosoustavu s velkou, otevřenou zvukovou scénou. Svým vyváženým zvukem obsahujícím i nejjemnější detaily představuje vynikající řešení pro všechny typy hudby
Reprosoustavy představují pro zesilovač snadné impedanční zatížení a díky vysoké účinnosti 90,5 dB se dokonale hodí pro polovodičové i elektronkové zesilovače.

Technické parametry

Systém 3 pásmový bass-reflex
Výškový reproduktor Páskový, Gold Leaf AMT 2 se síťkou S stop
Středopásmový reproduktor 1 x 150 mm Pure Piston technologie
dual magnet, konkávní sendvičová membrána
Basové reproduktory 2 x 200 mm Pure Piston technologie
dual magnet, konkávní sendvičová membrána
Frekvenční rozsah 28 Hz - 52 kHz
Citlivost (2,83V / 1m) 91 dB
Impedance 6 Ω (velmi snadná zátěž pro zesilovač)
Maximální příkon (hudební) 300 W
Dělící frekvence výhybky 425 Hz / 3 kHz (DFF)
Bassreflex Q-port, spodní vyzařování
Terminály Single wire
Rozměry (š x v x h ) 250 x 1140 x 400 mm 
Hmotnost 36,2 kg
Provedení Walnut weneer ( pravá dýha)
Mat White - hedvábně bílá 
Black High Gloss ( opravdový klavírní lak 7 vrstev) 

Máte dotazy? Napište nám ...