Audioquest Forest USB A/USB C - 0,75 m
  • Doprava zdarma

Audioquest Forest USB A/USB C - 0,75 m

Výrobce: Audioquest

High End kabel USB C / USB A. Nejnovější konektor USB C se rychle stává standardem v mnoha zařízeních. Pro tyto konektory vyvinul AudioQuest systém odlehčení taku, který zaručuje vysokou odolnost mezi kabelem a USB konektorem, dokonalé spojení a dlouhodobou životnost. Kabel má polotuhé, 0,5% postříbřené soustředěné vodiče z mědi. Konstruce eliminuje interakce mezi vodiči, které bývají častým zdrojem rušení. S ohledem na omezení RF rušení jsou všechny vodiče v tomto kabelu směrové.

Délka kabelu
Skladem
1 990 Kč
83,09 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Postříbřené vodiče (0,5 % stříbra) jsou ideální pro vysokofrekvenční signály. Tyto signály se, právě pro své vysoké frekvence, pohybují téměř výlučně na povrchu vodiče. Vodiče u kabelů řady FOREST USB mají na povrchu tenkou vrstvu z vysoce čistého stříbra. Výkon se téměř blíží celostříbrným kabelům, avšak cena takového kabelu je podobná spíše ceně měděného kabelu. Jedná se tak o neuvěřitelně cenově přijatelný způsob výroby velmi kvalitních USB kabelů.
Kovová stínící vrstva pro odstíní rušení přenášeného na uzemnění přístrojů zabráňuje ovlivnění zvuku.
Pěnová izolace z tvrdých buněk (HCF) zajišťuje geometrii párů vodičů. Jakýkoliv pevný materiál blízko vodiče se ve skutečnosti stává součástí nedokonalého obvodu. Izolace kabelů a desky plošných spojů absorbují energii a způsobují ztráty. Část této energie je uložena a následně uvolněna ve formě zkreslení. Izolace z pěnové hmoty z tvrdýcmi buňkami je podobná izolaci z pěnového PE používaného u AudioQuest cenově dostupnějších kabelů, ale je injektována dusíkem za účelem vytvoření vzduchových kapes, protože dusík (podobně jako vzduch) neabsorbuje energii a proto se z vodiče neuvolňuje žádná energie a tím pádem ani nevzniká zkreslení. Díky tuhosti tohoto materiálu udržují vodiče po celé délce kabelu stabilní vztah a výsledkem je konstatní charakter impedance a další minimalizace zkreslení.
Zakončení: Precizně pozlacené kolíčky jsou opatrně připájeny tím nejlepším pájecím drátem. Prostřednictvím výběru toku a metalurgie byla Audioquest pájka optimalizována pro připojení s co nejmenším zkreslením. Rozdíl slyšitelný při pájení je výsledek kvalitního spojení. Audioquest pájecí drát nemá vysoký obsah stříbra, protože čím více je v něm stříbra, tím hůř se provádí opravdu dobré připojení konektoru.

Máte dotazy? Napište nám ...