Audiolab M-ONE - stříbrná
  • Doprava zdarma

Audiolab M-ONE - stříbrná

Výrobce: Audiolab

Integrovaný zesilovač ve třídě AB o výkonu 2x40W / 8Ω; 2x60W / 4Ω, toroidní transformátor, D/A převodník  ESS32 9018 DAC 32bitový, Bluetooth (aptX/aptX LL), sluchátkový zesilovač.

Barevné varianty
Skladem
Do 3 dnů
20 690 Kč
863,84 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448







Kompaktní zesilovač

Navenek je M-ONE téměř identický s M-DAC+, vlajkovou lodí DAC mezi komponenty audiolab. Je vybaven stejným kompaktním hliníkovým pouzdrem, dostatečně malým, aby se nenápadně vešel na stůl nebo polici. S M-DAC+ se také shoduje stejným centrálním OLED displejem a elegantním dvojitým otočným ovládacím systémem. Ale zatímco samostatný DAC potřebuje ke svému provozu samostatný výkonový zesilovač pro napájení reproduktorů, M-ONE do svého maličkého šasi vměstnal dostatečně výkonný a kvalitní stereo zesilovač s konektivitou jak pro pro analogové, tak i digitální zdroje.
 








High-end převodník

DAC sekce M-ONE je vybavena pro zpracování PCM audio dat až do 32-bit/384 kHz a to výhradně přes USB vstup. M-ONE je tímto  připraven plně využívat digitální zvuk s vysokým rozlišením. USB vstup také podporuje soubory formátu DSD (digitální audio systém původně vyvinutý pro Super Audio CD) a nabízí tedy plmou kompatibilitu s formáty DSD64, DSD128 a DSD256. Toto je jednou z významných funkcí zesilovače, protože  formát DSD hraje stále důležitější roli na vyvíjející se zvukové scéně, využívající soubory ve vysokém rozlišení.






Malé rozměry a velký výkon

Sekce předzesilovače kombinuje minimalistický design s vysoce kvalitními komponenty, což zajišťuje krátkou, přímou signálovou cestu pro zachování čistoty zvuku. Hlasitost je digitálně řízena v analogové sekci a vystupuje přímo do výkonového zesilovače třídy AB, který poskytuje výkon 40 W na kanál s impedancí 8 Ω. To je dostatek výkonu i pro výkonné moderní reproduktory. Nízkošumový lineární napájecí zdroj prospívá všem obvodům od DAC až po výkonový zesilovač. Zdroj obsahuje stíněný, přesně vinutý toroidní transformátor s více sekcemi napájení, tak aby bylo rušení výhybek omezeno na minimum. Tento nekompromisní design obvodu umožňuje otevřenou a bohatě škálovanou zvukovou scénu překypující ostrými detaily, rychlými a přesně definovanými hudebními přechody. Při použití ​​reproduktorů dané kvality popírá výkon M-ONE jeho malé rozměry. Kromě hlavního výkonového zesilovače sdílí M-ONE stejně vysoce kvalitní sluchátkový zesilovač jako v modelech M-DAC a M-DAC+,


Technické parametry

Výstupní výkon (RMS) 2 x 60 W / 4 Ω
2 x 40 W / 8 Ω
Vstupní citlivost 518 mV 
Vstupní impedance 10 kB (řádek)
Celkové harmonické zkreslení (THD) 0,01 % 
Frekvenční odezva 10Hz-30kHz (-0,3dB)
Poměr signálu k šumu (S/N) > 105 dB
Max. Vzorkovací frekvence 32-bit / 192 kHz (optický, koaxiální)
32-bit / 384 kHz (USB)
2,8 MHz (DSD64), 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256)
Vstupy 2 x RCA
1 x koaxiální
1 x optický
1 x USB A (Apple)
1 x USB B (PC)
1 x Bluetooth
Výstupy 1 x výstup pro reproduktory
1 x Trigger 12V OUT
Příkon st.by 0,5 W
Hmotnost 5,5 kg
Rozměry (š x v x h) 246,5 x 114 x 295 mm
Provedení černá, stříbrná

Máte dotazy? Napište nám ...