Acoustic energy AE520
  • Doprava zdarma

Acoustic energy AE520

Výrobce: Acoustic Energy

Acoustic Energy AE520 - 3 pásmová reprosoustava. Výškový reproduktor má velikost 25 mm a kalotou z uhlíkových vláken, dva středové a tři basové reproduktory mají velikost 125 mm a membránou z uhlíkových vláken Frekvenční rozsah je 30 Hz - 28 kHz (+/- 6 dB) při impedanci 6 Ω. Citlivost reproboxu je 90 dB a maximální příkon 200 W. Reproduktory spolu s výhybkou jsou umístěny v sendvičové 15 mm silné HDF skříni. Ta je k dispozici v klavírní lesk černá, klavírní lesk bílá a ořechová dřevěná dýha

Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
99 990 Kč
4 173,08 €
Cena za set (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Inovace

Náš výškový reproduktor řady 500 je vybaven zcela novou 25 mm karbonovou kalotou. Karbonové vlákno je mnohem lehčí a lépe tlumí než jiné k tomuto účelu typicky používané materiály. Poskytuje bleskově rychlý, přirozený zvuk, který posluchače překvapí jeho neutralitou. Nový vlnovod WDT z litého hliníku vysokofrekvenčního měniče je umístěn blízko středových/basových reproduktorů pro optimální rozptyl a je extrémně tuhý pro snížení vibrací, což zajišťuje jasné a přirozené výšky. Nové jsou i dva samostatné 125 mm středové reproduktory z uhlíkových vláken, které mají ve své konstrukci implementovány překvapivě velké 35mm kmitací cívky pro nízkou tepelnou kompresi a velmi vysoký SPL. Oba jsou namontovány ve svém vyhrazeném a utěsněném krytu. Tři reproduktory vyhrazené pro nízké frekvence mají basreflexový otvor ve formě velkého obdélníkového portu směřujícího dozadu. Vertikální směrovost byla optimalizována tak, aby poskytovala vynikající vertikální pokrytí. Výsledkem je reproduktor nabízející mnohem lepší výsledky než lze očekávat, a to i v akusticky nedokonalých místnostech.


Konstrukce a vzhled

Zvláštní pozornost byla věnována dosažení přirozené reprodukce řeči i na nízkých úrovních, přičemž si reprobox stále zachová rychlý a vzrušující zvuk. Reproduktory Acoustic Energy jsou proslulé po celém světě. Nabízí bezkonkurenční dynamickou sílu, přizpůsobenou basům a křišťálově čistým středům. Špičková tonalita ve své třídě přináší AE520 vzrušující a výkonný zvuk, a to i pro náročné majitele reproboxů Acoustic Energy.Elegantní štíhlé reproboxy jsou dokonale provedeny v barvě Piano lesklá černá, klavírní lesklá bílá nebo v dřevěném dekoru amerického ořechu a to i s možností volby pravé dýhy. Pro stabilu a možnosti nastavení jsou dodávány pevné hliníkové podstavce s hroty. Tuhá podlahová konstrukce a maximální stabilita při současné tuhosti zajišťuje kovová konstrukce, která snižuje interakci mezi místností a reproduktory.


Technické parametry

Systém 3-pásmová se zadním bassreflexem.
Bassreflexový štěrbinový otvor s nízkou turbulencí.
Výškový reproduktor 25 mm karbonová kalota. Výkonný neodymium magnet, ferrofluidové chlazení
Středový reproduktor 2 x středový - 125 mm
Baový reproduktor 3 x basový - 125 mm
Dělící frekvence 373 Hz / 2.8 kHz
Citlivost 90 dB
Frekvenční rozsah 30 Hz - 28 kHz (+/- 6 dB)
Špičkový akustický tlak 113 dB
Nominální impedance 6 Ω
Terminály Single
Výkon 200 W
Rozměry (V x Š x H) 1000 x 185 x 280 mm
Hmotnost 22 kg (kus)
Barevné provedení klavírní lak černá
klavírní lak bílá
pravá ořechová dýha

Máte dotazy? Napište nám ...