10.02.2022

REAVON nové univerzální 4K Ultra HD Blu-ray přehrávače

Nové univerzální 4K Ultra HD Blu-ray přehrávače značky REAVON navazují na před léty ukončenou výrobu oblíbených a oceňovaných přehrávačů značky OPPO. Aktuální modelová řada obsahuje tři přístroje. Všechny podporují přehrávání disků 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD a kromě základního modelu i disky SACD. Přehrávače Reavon přehrávají populární formáty audio a video souborů z médií, USB úložiště nebo z místní sítě.


Ultra pevná konstrukce šasi s 1,6 mm základnou která je ještě vyztužená ocelovou deskou síly 3 mm minimalizuje vibrace a snižuje hluk způsobený mechanickým pohybem optické jednotky na minimum. Tím je zajištěno precizní snímání dat z disku s monimem chyb, což zajistí věrnější obraz i zvuk.


Nejvyšší model v řadě REAVON UBR-X200 přehrává disky Ultra HD Blu-ray, DVD, CD, SACD a DVD-Audio. Podporuje Dolby Vision HDR ze 4K disků a 36bit Deep Colour/x.v.Colour. Upscalig na 4 K ze všech zdrojů. Kromě digitálních výstupů HDMI a digital audio S/PDIF je vybaven DA převodníky a analogovými výstupy. Audiofilní zvukovou kvalitu zajišťuje dvojice převodníků Burr-Brown od Texas Instruments. Na symetrichý i nesymetrický výstup dodává signál dvoukanálový DAC PCM1795, na výstupy 7.1 a 5.1 pak osmikanálový PCM1690. Čistý a přesný výstupní signál zajišťuje napájecí zdroj s toroidním transformátorem, který se vyznačuje nízkým elektromagnetickým rozptylovým polem a minimálním mechanickým hlukem.


Prostřední - nejmladší v modelové řadě REVON UBR-X110 přehrává vše, včetně disků SACD jako nejvyšší model, ale není vybaven DA převodníky. Má pouze digitální výstupy - 1 x HDMI video a audio, 1 HDMI pouze audio a dvojici digitálních výstupů S/PDIF - Toslink / Koaxiál.

Pouze digitáními výstupy disponuje i základní model REAVON UBR-X100, který až na SACD disky přehrává všechny disky jako vyšší model. Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD Audio, CD. Podporuje hudební a video formáty jako FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV a M2TS.


REAVON nové univerzální 4K Ultra HD Blu-ray přehrávače