07.10.2022

Nové AV zesilovače MARANTZ CINEMA

Nové špičkové přístroje řady CINEMA pro systém domácího kina designově navazují na špičkové stereo komponenty série Marantz MODEL 30, MODEL 40n. V segmentu přístrojů pro domácí kino stanovují novou úroveň výkonu a funkčnosti. Mají vysoce kvalitní zvuk, řadu funkcí a nádherný vzhled. Vlajkovou loď v modelová řadě představuje dělený přístroj AV procesor AV10 a multikanálový koncový zesilovač AMP 10 se šestnácti výkonnými koncovými zesilovači. Modelová řada dále obsahuje tři AV receivery standardních rozměrů a jeden s nízkým profilem předního panelu. Až na sestavu AV10/AMP10 která je pouze v černé barvě jsou ostatní modely v provedení stříbro/zlatá a černá.

“Řada CINEMA je spojením tří nezaměnitelných charakteristik dědictví společnosti Marantz - mimořádně vysokého výkonu, špičkové kvality provedení a elegantního nadčasového designu.” Řekl prezident značek Marantz a Classé, Joel Sietsema. “Nejnáročnější kinofilové a audiofilové ocení pohlcující zvukový zážitek řady CINEMA, který je odborně vyladěn pro potřeby samostatných domácích kinosálů. Ti, kteří touží jak po formě, tak po funkcích, ocení rovněž i dokonalé strojní zpracování, které vhodně doplní každý luxusní obytný prostor“.


Marantz CINEMA 60 je - 7.2 kanálový AV receiver se zesilovači s legendární zesilovací technologií Marantz, které disponují výkonem 100 W do zátěže 8 Ω. Je vybaven dvojicí HDMI výstupů a šesti vstupy, z nich tři podporují rozlišení 8K. Umožňuje stremování hudby multiroomovým systémem HEOS z oblíbench hudebních služeb a internetových rádií. Dodává se ve dvou verzích Cinema 60 s tunerem VKV FM + AM a Cinema 60DAB s tunerem VKV FM + DAB. Umožňuje připojení dalších pěti analologových zdrojů signálu včetně gramofon. Má linkové výstupy všech kanálů, stereo výstup pro druhou zónu a dva subwoofery. Podporuje přehrávání a dekódování systémů prostorového zvuku Dolby Atmos a DTS:X. Pro snadné intuitivní nastavení má nové rozhraní na obrazovce a kalibrační automatiku Audyssey MultEQ.


Marantz CINEMA 50 - 9.4 kanálový AV zesilovač s výkonem 110 W/kanál a streamovací platformou HEOS® Built-in. CINEMA 50 je vhodný jak pro samostatný domácí kinosál, tak i pro sestavu v obývacím pokoji. Disponuje výkonem 9 x 110 W legendárního zesílení Marantz, šesti 8K UHD vstupy, streamovací platformou HEOS® built-in, kalibračním software Audyssey MultEQ XT32, Dolby Atmos a DTS:X, Auro-3D včetně bohaté nadílky vstupů a výstupů zahrnujících před zesílené všechny výstupní kanály a čtyři nezávislé subwoofery.


Marantz CINEMA 70s je 7.2 kanálový AV receiver v provedení SLIM - s nízkém profilem předního panelu a tak lze bez problémů umístit i v omezeném prostoru. Koncové zesilovače s legendární zesilovací technologií Marantz disponují výkonem 50 W do 8 Ω. Je vybaven jedním HDMI výstupem a šesti vstupy, z nich tři podporují rozlišení 8K. Umožňuje stremování hudby multiroomovým systémem HEOS z oblíbench hudebních služeb a internetových rádií nebo poslech stanic na FM VKV a AM. Umožňuje připojení dalších čtyř analologových zdrojů signálu včetně gramofonu. Má linkové výstupy všech kanálů, stereo výstup pro druhou zónu a dva subwoofery. Podporuje přehrávání a dekódování systémů prostorového zvuku Dolby Atmos a DTS:X. Pro snadné intuitivní nastavení má nové rozhraní na obrazovce a kalibrační automatiku Audyssey MultEQ


Marantz CINEMA 40 – Prémiový 9.2 kanálový AV zesilovač s výkonem 125 W/kanál s streamovací platformou HEOS® Built-in. CINEMA 40 je vysoce výkonný a funkcemi nabitý AV zesilovač vhodný pro použití do mnoha místností, stejně jako pro ozvučení samostatného domácího kinosálu. Disponuje úctyhodným výkonem 9x125 W legendárního zesílení Marantz, sedmi HDMI vstupy ze kterých je každý kompatibilní s 8K UHD, streamovací platformou HEOS® Built-in, kalibračním software Audyssey MultEQ XT32, Dolby Atmos a DTS:X, Auro 3D, včetně nespočet vstupů a výstupů zahrnujících před zesílené výstupy všech kanálů a 4 nezávislých subwooferů.


Marantz AV 10 je referenční 15.4 kanálový symetrický AV předzesilovač / procesor se zabudovanou multiroomovou streamovací technologií HEOS®. Zesílení signálu z procesoru zajišťuje šestnáctikanálový zesilovač Marantz AMP 10 referenční kategorie. Používá signálové obvody obvody HDAM a nově vyvinutou zesilovací technologii třidy D, která disponuje výkonem 200 W do 8 Ω, resp 400 W do 4 Ω zátěže na kanál. Sestava AV 10 a AMP 10 vytvoří domácí kinosál referenční úrovně.  

Nové AV zesilovače MARANTZ CINEMA