16.03.2021

Cambridge Audio DAC Magic 200M

Nový, značně vylepšený DA převodník se sluchátkovým zesilovačem DAC Magic 200M, který lze využít i jako předzesilovač. Navazuje na oblíbeného předchůdce DacMagic Plus. DA převod zajišťuje dvojice referenčních dvaatřiceti bitových převodníků ES9028Q2M Sabre od ESS Technology. Podporuje soubory až do rozlišení 32bit / 768kHz nebo DSD512. Oproti předchůdci obsahuje vestavěnou Bluetooth technologii s AptX a plně dekóduje soubory MQA, a tak přehrávaná hudba zní přesně stejně jako původní studiová nahrávka.

Pro připojení digitálních zdrojů signálu je DacMagic 200M vybaven dvojicí vstupů s alternací pro optický nebo koaxiální kabel, které umožňující snadné připojení CD/BD přehrávače nebo herní konzole. Pro počítač nebo notebook s nainstalovaným ovladačem je určený vstup USB B. Vestavěná technologie pro bezdrátový přenos zvuku Bluetooth s kodekem AptX umožňuje snadno přenášet zvukové soubory ve vysoké kvalitě i ze smartphonu nebo tabletu.

Vestavěný vysoce kvalitní sluchátkový zesilovač s výstupem na Jack 6,3 mm umožní použít DA převodník DacMagic 200M zcela samostaně, a vychutnat si vzrušující kvalitu zvuku DacMagic 200M v soukromí při jakékoli hlasitosti, která se vám líbí. Symetrické a nesymetrické výstupy s možností zvolit pevnou nebo regulovanou výstupní úroveň umožní převodník využít jako předzesilovač pro koncové zesilovače nebo aktivní reprosoustavy nebo zapojit do prakticky libovolného audio systému. Tři sekvenčně volené filtry Fast – Slow – Short delay s různou odezvou na signál umožní upravit zvuk podle osobních preferencí.
Cambridge Audio DAC Magic 200M