Denon

Závazkem vůči 100 leté historii v oblasti vysoce kvalitního přehrávání zvuku a vizuálních zážitků je pro společnost Denon nasměrování cesty do budoucnosti. Společnost Denon bude i v budoucnu sledovat nové technologie a nápady, které nás povedou k jedinečným inovacím.
Pro každého člena společnosti Denon jsou vášeň, umění, a technologie více než módní slova - jsou součástí klíčové filozofie všeho, co děláme. Tyto tři prvky a desetiletí inovací spojených s vynikající prací našich inženýrů, utvářely celou naši firemní kulturu. Každý detail produktu Denon je vyroben s filozofií těchto prvků s jediným cílem: maximalizovat zážitek ze zábavy.
Inovátoři, inženýři a technologie jsou jádrem toho, co dělá produkty Denon tak kultovním.
Prostřednictvím disciplinovaného přístupu k návrhům a výrobě, naši technici zjistili, že dokonalé řemeslné zpracování, přesné strojírenství a bezchybný výkon se odrazí v každém díle, který vyrobíme. Naše řešení často vznikají jako vášnivé studie příkladů z nejširší škály oblastí - včetně fyziky, elektroniky, strojírenství, umění a přírody. Naše neustálé hledání vytvořit perfektní komponentu zábavy nám dává neocenitelnou inspiraci nejen pro nejvýkonnější technická řešení, ale také navíc praktické funkce, které uspokojí různorodé potřeby zábavy. A to je důvod, proč se snažíme neúnavně transformovat kreativní nápady do vedoucích inovací v tomoto oboru.