LP LYN STANLEY - "Lost In Romance"

LP LYN STANLEY - "Lost In Romance"

Výrobce: Pro-Ject

Limitovaná edice 2 x 180 g virgin vinyl/ 45 rpm

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Pokud máte rádi Dianu Krall, budete milovat také Lyn Stanley a její sexy, dusný a hladký zpěv.
Lost In Romance je jedinečné album, které spojuje Lyn Stanley jako sólistku s 13 nejlepšími jazzovými hudebníky z Los Angeles, vystupujících ve čtyřech různých triích. Album je pojato jako příběh lásky a života, soužení, radosti a zklamání - v posloupnosti, která nejlépe vyzní pokud písně posloucháte v pořadí, tak jak jsou na albu seřazeny. Album obsahuje tradiční americké šlágrové melodie, ale také blues a dokonce i Broadway styl. Nádherná aranžmá pro toto album napsali Tamir Hendelman, Steve Rawlins a Llew Matthews - všichni tři spolupracovali také s mnoha velkými americkými hvězdami, včetně Barbry Streisand, Bette Midlera a Nancy Wilson.
Audiofilský lis s masteringem Bernie Grundmana v Pallasu v Německu


Skladby :
 1. Change Partners
 2. Watch What Happens
 3. Fever
 4. That Old Black Magic
 5. The Nearness Of You
 6. You Go To My Head
 7. I Just Wanna Make Love To Yo
 8. My Foolish Heart
 9. What Am I Gonna Do With A Bad Boy Like You?
10. Losing My Mind
11. One For My Baby
12. Sugar On The Floor
13. Too Close For Comfort
14. Somethig
15. The Last Dance

Mix Al Schmitt
Mastering Bernie Grundman


Není důležité, co máte ve své vinylové fonotéce, ale toto album bude zcela jistě patřit k tomu nejlepšímu, nebo stane úplně na vrcholu, mezi nejlépe znějícími záznamy ve vaší sbírce. Lost In Romance je jedinečné album s vynikajícím zvukem, který podtrhuje vynikající interpretaci a výběr skladeb - Michael Fremer, www.analogplanet.com, hodnoceno 9/10 Music, 11/10 Sound !!!

Vzhledem k dokonalému záznamu, ideálnímu mixu uznávaného Al Schmitta z Capitol Studios, masteringu Bernie Grundmana (společně s Lyn Stanley), dvoualbu 2 x 180 g s rychlostí 45 otáček za minutu, je jasné, že Lyn Stanley se uchází o přízeň „audiofilů“ milujících ženský zpěv. Mise splněna. - Michael Fremer, www.analogplanet.com, hodnoceno 9/10 Music, 11/10 Sound !!!

Pokud jde o zvuk alba, zaposlouchejte se do hlasu Lyn Stanley ... při zpracování signálu není použit žádný reverb ani jiný efekt, který by mohl zakrýt dokonalou intonaci a frázování. Proto jsem toto album nazval odvážným. Stanley se postaví před mikrofon a vy to uslyšíte zblízka, je to velmi osobní. Těžko můžete slyšet přirozeněji zaznamenaný ženský hlas, než na této nahrávce, alespoň já jsem neslyšel ... - Michael Fremer, www.analogplanet.com, hodnoceno 9/10 Music, 11/10 Sound !!!

Nejlepší album 2013 -Hi-Fi News

Máte dotazy? Napište nám ...