IsoTek EVO3 Initium System Link C13 - 0,5 m
  • Novinka
  • Doprava zdarma

IsoTek EVO3 Initium System Link C13 - 0,5 m

Výrobce: IsoTek

Propojovací napájecí kabel mezi filtry IsoTek se smyčkovacím výstupem System Link pro snadné spojení více jednotek dohromady, přičemž je zachován společný zemnící bod celé sestavy. Propojení novým napájecím kabelem ze základní řady Isotek EVO3 Initium. Třížilový kabel s vodiči o průřezu 2mm2, z vysoce čisté mědi - 99,9999% OFC a PE dielektrikem. Koncovky mají kontakty niklované. Koncovky - Neutrik PowerCon / IEC C13.

Délka kabelu
Skladem u dodavatele
Do 3 dnů
2 390 Kč
99,79 €
Cena za kus (ceny jsou udány včetně DPH)

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Konstrukce:
Osvědčená konstrukce/geometrie použitá u vyšších modelů síťových kabelů je použita i u tohoto základního kabelu Initium. Tři vodiče o průřezu 2 mm z čisté 99,9999 % OFC mědi s polyethylenovou izolací/dielektrikem jsou paralelně vedeny a mírně stočeny. Toto uspořádání zastává první linii v potlační rušení RFI a EMI. Výplň mezi jednotlivými žilami tvoří bavlna, která dodává kabelu vniřní tuhost a zároveň má vynikající dielektrické vlastnosti. Vnitřní konstrukce je obalena papírem pro její zpevnění a ochranu při aplikaci flexibilního PVC pláště.

 


A) Vodiče:Z bezkyslíkaté OFC mědi99,9999% s výjimečnou úrovení čistoty a zvýšenou vodivostí. Je u nich je malá pravděpodnost lomu nebo degradace vlastností stárnutím. vysoká čistota mědi poskytuje vynikající elektrické vlastnosti.

B) Dielektrikum: PE dielektrikum (izolace), je chemicky inertní a má velmi nízkou dielektrickou konstantou v širokém frekvenčním rozsahu. PE má velmi vysokou odolnost proti napěťovému průrazu a nízký koeficient tření. Proto je toto dielektrikum PE na prvním místě jak v tepelné odolnosti tak elektrické bezpečnosti.

C) Výplň: Plnění bavlnou bylo použito pro vnitřní zpevnění kabelu a snížení mikrofoničnosti. Bavlna má rovněž vynikající dielektrické vlastnosti - nejlepší z pevného materiálu.

D) Obal: Papírový obal chrání konstrukci kabelu při nanášení flexibilního PVC pláště. Použití bavlny a papíru ve vyrovnávací výplni kabelu udržuje vyjímečné dielektrické vlastnosti.

E) Plášť: Vnější plášť vyrobený z PVC dodává kabelu vysokou flexibilitu a mechanickou pevnost.

Koncovky: Kabel Initium je zakončen nalisovanými konektory ISOTEK s poniklovanými OFC kontakty, které mají dobré vlastnosti i kvalitu.


Technické parametry

Délka kabelu 1,5 m
Vnější průměr 10 mm
Vnější obal Vysoce flexibilní PVC
Obal vodičů Papír
Výplň Bavlna
Izolace - dielektrikum PE (Polythylen)
Průřez vodičů 3 x 2 mm2
Materiál vodičů Vysoce čistá měď (99,9999%)
Proudová zátěž 16 A
Koncovky Zakončený nalisovanými koncovkami IsoTek
audiofilní kategorie s poniklovanými kontakty
Vstupní Neutrik PowerCon 
Výstupní IEC C13
Průměr koncovek 37 mm
Použití Propojení filtračních jednotek IsoTek s propojovacím systémem
System Link.

Máte dotazy? Napište nám ...