BOSE Home Speaker 500 - černá

BOSE Home Speaker 500 - černá

Výrobce: BOSE

Prémiový výkonný reproduktor s dokonalým pokrytím díky technologii Wall-To-Wall stereo, streamování hudby pomocí služeb, 8x mikrofonnů pro hlasové ovládání pomocí Amazon Alexa, aplikace Bose Music a internetovými rádii.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Vestavěné hlasové ovládání

Přehrát. Pozastavit. Zamíchat. nebo přeskočit na vaši oblíbenou skladbu. Můžete mít zkrátka přístup k milionu playlistů, alb a nebo podcastů. Stačí jednoduše vyslovit vaše přání. Díky vestavěnému hlasovému ovládání Alexa máte přístup k věcem, jako jsou zprávy o počasí a novinové titulky. Chcete něco slyšet? Zeptejte se! Díky jedinečnému systému osmi mikrofonů, které jsou ukryty těsně pod povrchem, neustále slyší a to i v případě, že máte hudbu puštěnou opravdu nahlas. Tento systém lze jednoduše vypnout poklepáním na určené tlačítko. Samozřejmostí jsou také jednotlivé převolby oblíbených skladeb nebo rádiových stanic. S budoucími aktualizacemi softwaru budou přidávány další skvělé nové funkce.


Streamování hudby

Když příjde na to, co chcete slyšet, máte tolik možností. Prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě totiž můžete přehrávat vaše oblíbené hudební služby jako jsou Spotify, Amazon Music, Deezer, Pandora, apod. Stačí se jednoduše dotknout tlačítka. Nebo můžete použít i bluetooth připojení pro přehrávání skladeb z vašeho telefonu či tabletu. Pro opravdu pohodlné využívání Bose Home Smart Speaker 500 je dostupná také aplikace Bose Music. Pomocí této aplikace můžete plynule přecházet mezi stanicemi, playlisty a jednotlivými hudebními službami - vše je na jendom místě. Navíc, toto je další jednoduchý způsob ovládání reproduktoru Bose home Speaker 500. Z aplikace Bose Music lze také velice snadno nastavit předvolby, takže vaši hudbu, kterou máte rádi, budete mít neustále nadosah. Obsah dokonce můžete přizpůsobit více uživatelů.


  • Stereo přehrávání odrazem od stěn z jednoho reproduktoru
  • Dokonalé snímání hlasu
  • Tlačítka šesti převoleb
  • Personalizovaná aplikace Bose Music
  • Vestavěný hlasový asistent Amazon Alexa
  • Ovládání hlasem, dotykem nebo z aplikace
  • Wi-Fi a bluetooth konektivita

Technické parametry

Reproduktory 1
Hlasový asistent Amazon Alexa
Typy připojení Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth
Multiroom ano
Streaming Spotify, Deezer, Internetová rádia, Amazon Music, TuneIn
Mikrofony ano (8)
Aplikace Bose Music
Hmotnost 2,1 kg
Rozměry 170 x 203 x 109 mm

Máte dotazy? Napište nám ...