BOSE Soundbar 700 - černá

BOSE Soundbar 700 - černá

Výrobce: BOSE

Kompaktní a účiný soundbar s integrovaným hlasovým ovládáním Amazon Alexa, možnostmi streamováním hudby, předvoleb, aplikací Bose Music, ethernetovým vstupem pro aktualizace softwaru a možností připojením basového modulu.

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448

Ultra vysoká výkonnost v ultra tenkém designu

Díky unikátní kombinaci sofistikovaného designu a výjimečného zvuku je tento tenký soundbar doslova nabitý technologiemi, které dokáží do vaší domácnosti přinést v každém okamžiku zábavu a plnou výkonnost. A protože disponuje vestavěným hlasovým ovládáním Alexa, stačí vyslovit příkaz - připravena je veškerá hudba.

Vestavěné hlasové ovládání

Hlasové ovládání Amazon Alexa je vestavěno přímo do Bose Soundbar 500, takže můžete přehrávat hudební služby, poslechnout si zprávy nebo předpověď počasí a to zcela bezdotykově. Soundbar 500 má také vynikající a jedinečné snímání hlasu díky osmi speciálně navrženým mikrofonům, takže váš hlas uslyší perfektně, bez ohledu na to, jak hlasitě vaše hudba hraje. Díky vizuálně světelné liště vám Soundbar 500 zobrazuje také aktuální status přístroje - kdy naslouchá, přemýšlí nebo mluví. Tato funkce má dostupné všechny aktualizace.

Design

Tvrzené sklo, kovová mřížka, čisté linie a dokonalá povrchová úprava. Bose Soundbar 700 je stejně krásný zvnějšku, jako je úžasný zevnitř. Umístěte jej na TV stojan nebo nechte jeho eleganci vyniknout na steně, Ať tak či onak, Bose Soundbar 700 je příjemný pro oko i pro ucho.

Univerzální dálkový ovladač

Jste univeni ze snahy zjistit, který dálkový ovladač funguje s kterým zařízením? Už nebudete. V Bose navrhli ovladač, který si doslova zamilujete: Univerzální dálkový ovladač, který je součástí balení Bose Soundbar 700, a který vám umožní ovládat veškerou zábavu jedním stisknutím tlačítka. Obsahuje šest předvoleb a rozsvítí se pouze ta tlačítka, která v dané chvílí potřebujete a můžete využít. To z něj děla skvélého intuitivního pomocníka i pro ne-technické typy uživatelů.

Jakákoliv hudba

Když přijde na to, co chcete slyšet, máte tolik možností. Prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě můžete přehrávat vaše oblíbené hudební služby, jako Spotify nebo Amazon Music, stačí se pouze dotknout tlačítka. Dále můžete použít možnost připojení zařízení pomocí Bluetooth pro vaši oblíbenou hudbu.

Převezměte kontrolu nad zážitkem z poslechu

pomocí aplikace Bose Music můžete snadno a rychle procházet celu vaši hudbu a plynule přecházet mezi stanicemi, playlisty a hudebními službami - vše na jednom místě. Navíc, toto je další jednoduchý způsob ovládání Bose Soundbar 500. Z aplikace Bose Music lze také velice snadno nastavit předvolby, takže vaši hudbu, kterou máte tak rádi, budete mít neustále nadosah, navíc obsah si můžete přizpůsobit více uživatelů. Aplikace vás také jednoduše provede nastavením a jednotlivými kroky.

Mohutné basy

Užijte si váš poslech na maximum. Jistě víte, kolik toho Bose Soundbar dokáže sám o sobě, ale Bose vám nabídne ještě více, kdykoliv budete chtít. Přidejte basový modul Bose Bass Module 500 pro ještě lepší prostorový a basový zvuk.


 

Technické parametry

Streamovací služby Spotify, Amazon Music, Pandora, TuneIn, Deezer, iHeart RADIO, SiriusXM
Aplikace Bose Music
Vstupy / výstupy 1x HDMI výstup s Audio Return Channel (ARC)
1x Enchanced Audio Return Channel (eARC)
1x Consumer Electronics Control (CEC)
1x Optika TOSlink
1x Nápajecí vstup
1x USB vstup
Podporované formáty Dolby Digital, DTS
Hmotnost: 4,76 kg
Rozměry: 57,15 x 977,9 x 107,95 mm (V x Š x H)
Obsah balení: BOSE Soundbar 700
Univerzální dálkové ovládání
4x baterie AAA
Headset ADAPTiQ
HDMI kabel
Napájecí kabel
Optický kabel
Čistící hadřík

Máte dotazy? Napište nám ...