AUDIOVECTOR SR Onwalll Super - bílý satén

AUDIOVECTOR SR Onwalll Super - bílý satén

Výrobce: AUDIOVECTOR

Reproduktorová soustava na zeď využívá stejné technologie jako volně stojící reprosoustavy Audiovector série SR. Svojí hloubkou pouhých 9 cm je perfektní doplněk surroundových sestav s reprosoustavami Audiovector. Pro minimalizaci nežádoucích vibrací využívá pevnou hliníkovou ozvučnici a vniřní tlumení DCS (Diffraction Cancellation System)
Příplatek za klavírní lak nebo jinou barvu 19 200 Kč

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit?
Volejte: +420 272 730 448


KDO JE AUDIOVECTOR

Značka Audiovector byla založena Ole Klifoth pod názvem F3 / LYD v roce 1979. Hlavním předmětem podnikání je design, návrh a výroba high-end reprosoustav pro domácí použití. Za celou dobu existance bylo navrženo a vyrobeno mnoho modelů reprosoustav. Více jak 80% všech prodaných párů od vzniku společnosti je neustále v provozu a jejich majitelé jsou plně spokojeni. Využívají faktu, že reproduktor umí žít právě jejich život, sdílet jejich pocity, nálady, být s nimi v malém podkrovním pokojíku, nebo v prostorném obývacím pokoji starodávné vily. 



T 2011 SEC KALOTOVÝ VÝŠKOVÝ REPRODUKTOR
Je použitý v modelech Super a Standard. Pružná montáž přes tři měkké pružné podložky snižuje přenos chvění z ozvučnice na reproduktor. Kopulka kaloty je vyrobena ze směsi hedvábí a nylonu pro docílení maximálního rozlišení a maximálního množství detailů. SEC-system s nízkým zkreslením a rozlišením jemných detailů..


Technické parametry

Systém 2 pásmový bass-reflex
Výškový reproduktor 25 mm, hedvábná kalota, 3.generace
T 2011
Basový reproduktor 110 mm Pure Piston technologie
Kónická membrána karbon/glass
Frekvenční rozsah 58 Hz - 22 kHz
Citlivost (2,83 V/ 1 m) 87 dB
Impedance jmenovitá 4 Ω
Maximální příkon (hudební) 120 W
Dělící frekvence výhybky 3 kHz 2. gen. DFF
Bassreflex Q port, přední
Terminály Single wire
Rozměry (š x v x h ) 230 x 430 x 89 mm

Máte dotazy? Napište nám ...